Wil je graag zelf aan de slag met aandelen?

Hieronder vind je een overzicht van onze favoriete tools.

Online Crypto trading school

TRADINGVIEW Stock screener

Met Tradingview stock screener maak je bij middel van filters een shortlist van aandelen om verder te onderzoeken. Voor Stocktradingschool de eerste stap in het vinden van een goede investering

Naar Tradingview

Online Crypto trading school

TRADINGVIEW Chart +

Met Tradingview chart+ volg je de prijsbewegingen van jouw favoriete aandelen. Het geeft jou de tools om zelf jouw tradingsstrategieën te bepalen. Fib extenties, patronen, retracement en zoveel meer. Een absolute MUST HAVE voor elke trader die wil anticiperen op de volatiliteit van de markt en zijn investering wil doen groeien. 

Naar Tradingview

Online Crypto trading school

Nieuws aandelen markt

Meer nog als in de andere financiële markten heeft nieuws een enorme invloed op de prijs. Rond het tijdstip dat nieuws verspreid wordt kan je best wegblijven van het betreffende aandeel.

Naar Stock Market News

Online Crypto trading school

Events aandelen

Als een aandeel zijn “earnings rapport” of andere “events” publiceert heeft dit steeds een gevolg op de beurskoers van het aandeel. In je investeringsstrategie dien je hier rekening mee te houden. Wij gebruiken hiervoor de kalender van finance.yahoo.com. Uiteraard zijn er ook andere beschikbaar.

Naar Finance.yahoo.com