Wat is en hoe werkt Stocktradingschool ?

Het opleidingstraject doorloopt 4 stappen:

In deze cursus leert u alles wat u moet weten om nu te beginnen met handelen op de  aandelenmarkt!
Leer de terminolgie, nieuwsevents volgen, snel de juiste aandelen selecteren en weldoordachte aankopen en verkopen doen.

STAP 1

Gratis kennismaking en demo met onze tradingschool en de stocks module.

In deze gratis kennismaking toont één van de mentoren de werking van onze tradingschool en onderzoekt samen met de kandidaat student dat stocktradingschool de geschikte module is voor zijn/haar doelen.

STAP 2

Basisterminologie aandelen, de juiste tools leren gebruiken.

Na het effectief inschrijven toont de persoonlijke mentor van de student het platform waar de student bij middel van korte instructievideo’s kan leren om stap voor stap de basiskennis eigen te maken als voorbereiding op het echte traden. 

STAP 3

Instructievideos over stocks – videocall of fysieke afspraak.

De student volgt in eigen tempo de verschillende instructievideo’s en na afloop neemt de student contact op met de mentor en legt een videocall of een fysieke afspraak vast.

1. Tijdens deze sessie beantwoordt de mentor de openstaande vragen van de student.

2. De mentor bekijkt samen met de student waar de grootste interesse ligt en zal de student leiden naar de internationale expert in het interessegebied van de student. In het platform van de expert kan de student bijkomende basisvideo’s vinden om zijn kennis in marktanalyse en riskmanagement uit te breiden. Daarna kan de student de sessies van de expert bijwonen die live een evaluatie maakt van de aandelen markt en de student kan ook zijn vragen aan de expert stellen tijdens deze sessie. Alle sessies worden opgenomen zodanig dat de student ook achteraf de sessies kan herbekijken indien de student niet kan aanwezig zijn of een sessie opnieuw wil bekijken.

STAP 4

De finale fase: verdiepen met doelgerichte aandeleneducatie met experten in stocktrading en vrijblijvend connecten met onze community van studenten en mentoren .

Na het volgen van de basissessies van de expert ben je klaar voor te traden en te investeren.
Je mentor zal je nu begeleiden naar:

1. Andere internationale experten om je kennis te verdiepen en te verbreden in de cryptoanalyses en het daarbijhorende marktonderzoek.

2. Scanners die je tips en indicaties geven wanneer het interessant is om aandelen aan te kopen en te verkopen. Het is steeds aan de student om zelf zijn beslissingen te nemen. Dit kopen en verkopen kan zowel leveraged als niet leveraged.

3. Onze community waar we op zeer regelmatige basis met elkaar van gedachten wisselen. Wekelijks worden ook overlegsessies en bijkomende opleidingssessies in het Nederlands of het Engels voorzien. Via de community komt de student in contact met gelijkgezinden en lokale experten die als groep steeds bijleren en elkaar op de hoogte houden van evoluties in de aandelenmarkt.

De mentor blijft steeds ter beschikking voor de student.